Skip to main content

VASTGOED BÜLLINGEN

Zalig wonen in de natuur van de Eiffel-Ardennen

12 woningen

Zalig wonen in de natuur van de Eifel-Ardennen

VASTGOED BÜLLINGEN

12 woningen

Duurzaam, exclusief en betaalbaar

Op een licht glooiende helling in de hoogst gelegen gemeente van België, biedt TV Allmuthen 12 luxueuze woningen aan. Deze werden optimaal afgestemd op de wensen van al wie op zoek is naar een exclusieve plek om tot rust te komen, op vakantie… of het hele jaar door.

Het project omvat 2 open en 10 halfopen bebouwingen met drie niveaus. De architectuur is strak en tijdloos, het interieur creatief maar toch authentiek. Deze duurzame, energiezuinige woningen baden in de gezellige sfeer van de Ardennen, zonder te vervallen in clichés.

Met een open, luchtige leefruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en voldoende bergruimte kunnen ze perfect dienst doen als luxueus vakantiehuis of als permanent verblijf voor diverse gezinstypes. De 2de verdieping is ruim en biedt tal van mogelijkheden. De afwerking van dit niveau wordt niet voorzien in het huidige project. Maar indien gewenst gaan we er uiteraard graag voor jou mee aan de slag.

Elke woning beschikt tenslotte over een ruim terras en een riante tuin. Uit welk raam je ook kijkt, overal geniet je van de prachtige vergezichten waarvoor het Belgische Eifelgebied bekend staat.

Möchten Sie mehr erfahren? Download der Broschüre.
Vous voulez en savoir plus? Download la brochure.

Subliem vakmanschap

Subliem vakmanschap

Onaangeroerd toevluchtsoord

Allmuthen is een gehucht van de Oost-Belgische gemeente Büllingen. Het telt minder dan 20 inwoners en is gelegen op 580 meter hoogte. De naam van dit prachtige stukje Eiffel-Ardennen betekent letterlijk ’toevluchtsoord op hoogte’.

Fietsen en wandelen

In de omgeving geniet je van de prachtige Hoge Venen. Er zijn 280 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden. Cultuur opsnuiven kan dan weer in stadjes zoals Malmedy en Spa. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten in de buurt.

Luxueus verblijven

Alle woningen hebben een ruggengraat uit Cross Laminated Timber (CLT) en worden afgewerkt met een creatief, tijdloos en warm interieur. Je kan rekenen op een optimale indeling, ijzersterke uitvoering en stijlvolle aankleding.

Ecologisch leven

Naast een duurzame basis uit hout, beschikt iedere woning ook over een duurzaam eigen afvalwater- en waterrecuperatiesysteem. Deze systemen moeten één keer per jaar worden nagekeken door een officiële instantie.

Kijk gerust eens binnen

Kijk gerust eens binnen

Contact

E-mail: info@vastgoed-bullingen.be
GSM Nick Driesen: +32 (0) 476 21 72 68

PARTNERS

Contact

E-mail: info@vastgoed-bullingen.be
GSM Nick Driesen: +32 (0) 476 21 72 68

PARTNERS