Skip to main content
The Story of ILB

Een sterke visie als basis

Maak kennis met ILB

Geen maat op maatwerk!

ILB, dat staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen naargelang uw budget, ontpopte zich tot een kwaliteitslabel. Het maatwerk van ILB gaat verder dan het optimaal invullen van centimeters en het voldoen aan de smaak, de eisen en het budget van de klant. Naast een persoonlijke aanpak, professioneel advies, een vakkundige realisatie en plaatsing worden een stipte planning en een goede naservice hoog in het vaandel gedragen.

Troeven

We verleggen al grenzen sinds 1999

 • Maatwerk is bij ILB nog echt maatwerk. Elk interieur, trap of meubel is even uniek als uzelf. Dat garandeert onze persoonlijke aanpak u.
 • Het ontwerp is inbegrepen. U loopt rond in uw nieuwe interieur voor het gemaakt is. Onze eigen interieurdesigner, Steven Gielen, vertaalt uw wensen in een tekening die u een realistisch beeld geeft van hoe alles er straks zal uitzien. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen ontwerp realiseren.
 • Oog voor detail. ILB streeft bij elk project naar perfectie. En dat begint met niets uit het oog verliezen. Dat kunt u met uw eigen ogen zien in al onze creaties.
 • Stipte planningen. Onze projecten integreren zich niet alleen naadloos in uw interieur maar ook in uw agenda.
 • Lakken in eigen atelier. Ons werk geeft kleur aan uw interieur. En die kleur is perfect. Daar zorgt onze hoogtechnologische lakinstallatie voor.
 • Eigentijdse materialen. ILB volgt de nieuwste trends in materialen op de voet en toont u graag de weg naar nieuwe mogelijkheden en troeven.
 • Onze service stopt niet te vroeg. Naservice is bij ILB altijd inbegrepen.
 • Een jarenlange ervaring in alle domeinen. Wij weten wat we doen omdat we het al eens eerder gedaan hebben.
 • Ook op maat van uw middelen. ILB staat voor eigentijdse creatieve oplossingen in functie van uw budget.
Totaalconcept

Van bouwplan tot kussens in de zetel

Met totaalprojecten zet ILB de puntjes op de i. Alles kan in handen van ILB gegeven worden, van afbraak tot en met raamdecoratie. En om dat te realiseren, kan ILB een beroep doen op een uitgelezen selectie van vakmensen. Bekwame loodgieters, bezetters, elektriciens, vloerders,… sluiten de rangen en effenen het pad naar een compleet interieur. ILB werkt al jaren met hen samen en kan hen blindelings vertrouwen.

 • De ILB-ontwerper ziet het hele plaatje. Hij creëert een optimale harmonie, volgens strakke en eenduidige normen op het vlak van eindafwerking.
 • De werken worden volledig door ILB gecoördineerd en opgevolgd.
 • ILB, kan als trouwe klant bij haar externe vakmensen, rekenen op kwaliteit en het respecteren van de beloofde termijnen.
 • Er is slechts één aanspreekpunt en één bedrijf dat prijsoffertes en facturen opmaakt.
Wonen

Een echte thuis

Waar kan je beter ‘thuiskomen’ dan in een woning die de bewoner en zijn gezinsleden op het lijf geschreven is? Een interieur moet een reflectie zijn van de persoonlijkheid die binnenin de bewoners huist. Deze filosofie is voor ILB het vertrekpunt voor elk nieuw project. Of het nu over een keuken, badkamer, dressing of volledig interieur gaat. Pas na een goed gesprek met de interieurdesigner kunnen uw noden, wensen en ook levensstijl samengevat worden in een ontwerp. Bij ILB bent u zeker van een individuele aanpak, van ontwerp tot oplevering.

Werken

Een werkplek waar iedereen zich goed voelt

Een winkelinrichting die het karakter van een zaak weerspiegelt, een eigentijds kantoorinterieur of een inkombalie waar bezoekers stijlvol ontvangen worden,… ILB-realisaties hebben altijd net dat ietsje meer. ILB staat voor Belgische makelij waarachter passie en perfectie schuilgaan. En dat is zichtbaar tot in de kleinste details. Ook voor bedrijven en ondernemers biedt ILB oplossingen op maat. Een interieurdesigner gaat met u aan tafel zitten om te bespreken aan welke eisen uw project moet voldoen.

Talentvol

Veel talenten in één team

Terwijl de ene medewerker uitblinkt in het organiseren, heeft de andere gouden handen en is nog een andere de creatieve schakel binnen het ILB-team. Iedere medewerker van ILB heeft zijn eigen talenten, ervaring en interesses. De passie voor onvervalst vakmanschap en het streven naar perfectie zijn gezamenlijke raakpunten.

> Ontdek: hoe de passie voor interieur begon